Ondersteuning bij deze website

Soms lukt het even niet, of dat nu een opdracht uit een cursus is, of het aanmaken van een account. We willen je zo goed mogelijk helpen. Hieronder de vragen die vaker gesteld worden. Daarmee kunnen we je misschien gelijk helpen. Staat je vraag er niet tussen? Geen probleem. Gebruik het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen. Vooral omdat tekenen gewoon leuk moet zijn!

Wanneer je tijdens het bestellen van de training een account aanmaakt worden de inloggegevens per e-mail aan je toegezonden. Het is dus belangrijk dat je een werkend e-mailadres opgeeft bij je bestelling.

Controleer ook altijd de spam of junk-mail map van je e-mailprogramma om er zeker van te zijn dat de bevestiging niet daar is terecht gekomen.

Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met mij op.

Zodra je het bestelproces hebt afgerond en een bevestigingsmail hebt ontvangen dat de bestelling gelukt is, komt de cursus vanzelf beschikbaar onder de menu-optie: Mijn Cursussen.

Om deze optie te kunnen zien moet je ingelogd zijn op de website. Klik op Mijn Account om in te loggen.

Wanneer je de cursus gevonden hebt onder de menu optie "Mijn Cursussen" worden hier de lessen getoond wanneer je de cursus aanklikt.

Het kan zijn dat, zoals bij de 8 Dagen Challenge, er per dag een nieuwe les wordt vrijgegeven. Dit wordt dan duidelijk aangegeven op de pagina.

Het is op dit moment alleen mogelijk om de lessen online te bekijken. Hiervoor is een werkende internet verbinding nodig. Hou er rekening mee dat wanneer je met een mobiele verbinding kijkt dat video aanzienlijk meer data verbruikt van je bundel.

Het beste kijk je de lessen thuis en maak je de opdrachten gelijktijdig of vlak na de instructie.

De lessen zijn opgezet voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud. De jongsten zullen nog wel wat hulp nodig hebben van een ouder.

Het kan dus ook leuk zijn de opdrachten met een jonger kind samen te doen.

Oudere kinderen (je mag zelf bepalen hoe oud dat is 😉 ) kunnen de opdrachten zelfstandig uitvoeren.

Heb je bij de veelgestelde vragen niet je antwoord kunnen vinden?

Gebruik het contactformulier hieronder.

Contactformulier